Voor wie

De onderwijsbanenmarkt is bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op werken in het voortgezet onderwijs, netwerken met scholen en zich laten informeren over actuele en toekomstige vacatures.

Bevoegde docenten

Ben je bevoegd docent en op zoek naar een andere baan? Tijdens de onderwijsbanenmarkt kun je kennis maken met scholen in de regio, spreken met schoolleiders en P&O-ers en natuurlijk je cv achterlaten.

Herintreders

Heb je ooit je bevoegdheid (liefst in een tekortvak) gehaald, maar sta je nu niet voor de klas? Denk je weer aan een baan in het onderwijs? Kom naar de onderwijsbanenmarkt om je kansen te bespreken!

Lio'ers van de lerarenopleiding

In het laatste jaar van je opleiding? Maak alvast kennis met de scholen in de regio en bespreek de mogelijkheden!

Hbo'ers en wo'ers met een vooropleiding in een tekortvak

Wil je graag docent worden? De scholen komen graag in contact met hbo'ers en wo'ers die een vooropleiding hebben die aansluit bij een tekortvak in het VO. Het gaat hierbij dan om informatica, scheikunde, natuurkunde, Duits, klassieke talen, Frans, techniek, levensbeschouwing en wiskunde.

PABO'ers - ervaring in het basisonderwijs

Heb je een PABO-diploma en ruime pedagogische en didactische ervaring? Dan kun je jouw ervaring goed gebruiken in het voortgezet onderwijs, met name in (onderbouw van) het vmbo. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je een 2e graads bevoegdheid gaat halen.